Kadarkai Endre: Világtalálkozó

  • 2022. június 11. (szombat) 17.00
  • Dugonics tér, színpad
 

A Helikon kiadásában megjelent interjúkötet bemutatója

A szerző beszélgetőtársa Balog József újságíró.

 

 
 

A Világtalálkozóban két, első blikkre egészen eltérő ember ül le egy asztalhoz, ahol egy riporter igyekszik irányítani a beszélgetésüket. Maguktól alighanem sosem találkoztak volna. Szinte egy világ választja el őket egymástól. Különbözik a hivatásuk, az értékrendjük, az életfelfogásuk, a habitusuk.
Vagy lehet, hogy mégsem annyira?!
A riportert nem a különbözőségük érdekli, sokkal inkább arra figyel, ami összeköti őket. A két vendég a stúdióba lépés előtt öt perccel mutatkozik be egymásnak, aztán sokszor mégis mély, megindító beszélgetést folytatnak: inspirálják egymást, rácsodálkoznak a másikra, vagy épp egymásra hangolódva bolondoznak.
Három ember jóízű beszélgetése gyökerekről, karrierről, fordulópontokról, sikerekről, veszteségekről, barátságról, kudarcokról, családról – ez a Világtalálkozó: most már nemcsak mint rádióműsor, hanem mint könyv is.
Mert ezek a beszélgetések olvasva is izgalmasak és gyakran elgondolkodtatóak.
A riporter, Kadarkai Endre 1985-ben született Révkomáromban. Televízióban, rádióban és YouTube-on is készített interjúsorozatokat. Legismertebb műsorai: Arckép, Nemadomfel, Egyszóval, Világtalálkozó, Szavakon túl. (Helikon)

 

Kapcsolódó esemény:
Kadarkai Endre dedikál

Ajánló:
Kadarkai Endre: Világtalálkozó (Könyvutca)
Világtalálkozó (Gabó olvas)