• 2024. június 13. (csütörtök) 10:00-19:00
  • Dugonics tér, vendégsátor

Vendégsátorban a Tourinform

A Dugonics téren vendégsátorban bemutatkozik a Tourinform.

Tourinform Szeged

Szeged belvárosában, a Széchenyi tér 12. sz. alatt található Tourinform Szeged iroda egész évben várja a Vendégeket. Az irodában a városba érkező turisták itt tartózkodásuk alatt több nyelven naprakész és hasznos információkkal gazdagodhatnak, a szegedi és környékbeli programokról, látnivalókról, szállás- és vendéglátóhelyekről. Az iroda bőséges kiadványkínálattal rendelkezik, nemcsak helyi, de országos prospektusokból is válogathatnak a Vendégek.

A Tourinform Szeged szolgáltatásai közé tartozik a jegyértékesítés helyi, országos és nemzetközi rendezvényekre (Ticket Express, InterTicket és Jegymester), a kerékpárkölcsönzés, továbbá az ajándékboltban Szeged emblémás ajándéktárgyak, képeslapok, térképek, könyvek közül válogathatnak.

A Tourinform Szeged idegenvezetések megszervezésével is foglalkozik. A beérkező megrendelések feldolgozása során az iroda munkatársai nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az egyének és a csoport igényeinek legmegfelelőbb idegenvezetőt közvetítsék ki. Az iroda szakképzett, helyismerettel rendelkező idegenvezetőkkel dolgozik annak érdekében, hogy a város iránt érdeklődő turisták szegedi tartózkodásuk alatt sokrétű információval és maradandó élménnyel gazdagodjanak.

Szebb lettél, mint voltál nagy Szeged!

Reprezentatív album az alföldi nagyvárosról –

Az utóbbi években számtalan alkalommal merült fel a kérdés: miért nincs Szegednek egy aktuális, a város életéről szóló, annak újdonságait is bemutató, reprezentatív kiadványa? E gondolat mentén született meg a Szebb lettél, mint voltál nagy Szeged című könyv Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. gondozásában. A kétnyelvű kiadvány nem csupán vizuálisan, de témáit tekintve is élményt nyújt az olvasó számára. 

Az Ünnepi Könyvhéten is szeretnénk az érdeklődő közönség számára bemutatni ezt a hiánypótló kiadványt.