• 2024. június 15. (szombat) 10:00-19:00
  • Dugonics tér, vendégsátor

Vendégsátorban a DAS Könyvek

A Dugonics téren vendégsátorban bemutatkozik a DAS Könyvek.

Sátorban a DAS Könyvek

A DAS Könyvek kifejezetten gyerekeknek szóló könyveket ad ki. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan történeteket és meséket kínálunk, amelyek nem csak szórakoztatóak, de tanulságosak is.

Célunk, hogy gyermekeinknek olyan könyveket mutassunk meg, amelyek segítenek fejleszteni képzelőerőjüket, bővíteni szókincsüket, és megszerettetni velük az olvasást.

Kiadványaink széles skáláját kínáljuk az óvodástól az iskolás korosztályig, beleértve a különleges érdeklődési körökhöz kapcsolódó könyveket is. Mindegyik könyvünk gondosan válogatott szerzők és illusztrátorok munkája, akiknek az a céljuk, hogy elvarázsolják és inspirálják az olvasóikat.

Legismertebb könyveink közé tartoznak Cressida Cowell Így neveld a sárkányodat és a Hajdan varázslói sorozata, de kínálatunkban megtalálhatóak a Lonely Planet foglalkoztatói (Amelia útvesztős kalandjai), magyar szerzők mesekönyvei (Trogmayer Éva: Medvemese, Ervin és az őrtündérek sorozat) és számos, szórakoztató könyvek is (Nancy Drew napja sorozat, A világ legneveletlenebb unikornisa sorozat vagy A póniklub riválisai sorozat). Idei újításunk, hogy  újra lehet kapni a Warriros – Harcosok című sorozatot,  ami egy vadon élő macska törzs kalandjait mutatja. Szintén nagy sikere van a Csészefej és Bögrearc című könyveinknek, amiből Netflix rajzfilm sorozat is készült.