• 2024. június 13. – 16.
  • Dugonics tér

Móra Könyvkiadó

A Móra Könyvkiadó alapításától, 1950-től a gyermek- és ifjúsági irodalom közvetítője. A rendszerváltásig egyedüliként, napjainkban pedig a legnagyobb független gyerekkönyv kiadóként. Olyan MagyarBrand, amely ismeretet ad, tanít, nevel, szórakoztat.

A rendszerváltás után elsőként az Egmont kiadó könyveivel bővült a Móra portfólió, így a korábbi szépirodalmi és ismeretterjesztő könyvek mellett filmes mesékből ismert karakterek történeteivel és foglalkoztatókkal gazdagodott a kínálat.

Ezt követően a Dinasztia tankönyvkiadó beolvadásával egy edukációs részleg alakult, amely a LÜK fejlesztő termékcsaládon kívül saját kiadványokat fejleszt, melyek közvetetten egészítik ki a tananyagot, és a gyakorlás szórakoztató eszközei.

Az elmúlt két évben pedig a Naphegy kiadó beolvadásával bővült kortárs portfóliója, illetve egy új kiadót alapított Trend néven, mellyel belépett a felnőtt könyvek piacára.

A Szegedi Ünnepi Könyvhét rendezvénysorozaton évek óta saját standdal van jelen.

Az idei évben a 15 éves Kerekítő ölbeli játékos könyvsorozathoz kapcsolódóan érkezik programmal, illetve a Trend kiadó színeiben egy kortárs magyar szerző, Mártonffy András mutatja be új könyvét.

A könyveket a rendezvény ideje alatt 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg a kiadó standján.

Kapcsolódó témák: Dugonics tér | Móra Kiadó