Az Ünnepi Könyvhét vendége Peller Mariann

  • 2023. június 10. (szombat) 17.00
  • Dugonics tér, színpad
 

Peller Mariann televíziós és rádiós műsorvezető, 2009-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Egyetemet. Vizsgafilmjét egy angyalokkal kommunikáló nőről készítette – ez akaratán kívül megpecsételte későbbi sorsát. Azóta spirituális gondolkodású, és ennek hangot is ad. Tévéműsora, az Utazás a lelked körül adásait sok százezren látták, lélekközösséget szervezett, előadásokat tart tapasztalásairól. Az írást is erős spirituális élményként éli meg. Első regénye, a nagy sikerű Végtelen kísértés 2020-ban, folytatása, a Szerelemszövetség pedig 2022-ben jelent meg (Libertine). Nem hisz a véletlenekben.

A szerzővel Bobkó Anna újságíró beszélget.

 

 
 

Egy szerető férj, egy gyönyörű kisfiú és egy remekül alakuló színésznői karrier – Kékkuti Annabellának nem lehet oka panaszra. Egy csipetnyi spiritualitással fűszerezett élete azonban nem várt fordulatot vesz: megkapja élete filmszerepét és egyben élete legnagyobb dilemmáját is…
Egy szerelmi történet, amelyet átjár a spiritualitás, és amely megmutatja, mi is a karmikus összefonódáson alapuló szerelem, milyen a lélektársi kapcsolat, hogyan működik a karma.
A Végtelen kísértés mindannyiunkat arra késztet, hogy átgondoljuk, vajon valóban csak mi irányítjuk-e az életünket, és van-e erőnk és lehetőségünk ellentmondani akkor is, amikor úgy tűnik, már minden elrendeltetett? (Libertine)

 

 
 

Az Égieknek köszönhetően Annabella végre megérti, mire tanítja a Johnnyval való kapcsolata, és milyen spirituális feladata van ebben az életében. De vajon készen áll az igaz önvalója szerinti cselekvésre? A Végtelen kísértés folytatásában a karmikus szerelem vállalásánál is nagyobb a tét.
„Csak a tudati szintjének megfelelően fogja megélni mindenki az épp aktuális, külső változásokat. És csakis a lelken fog múlni, hogy milyen mértékű fejlődésre lehet képes. Aki felismeri, hogy befelé-felfelé vezet az egyetlen kiút az egyre sűrűsödő, külső káoszból, csak az fogja túlélni. A többiek mind odavesznek majd. Megkezdődtek a vég napjai.” (Libertine)

 

Kapcsolódó esemény:
Peller Mariann dedikál

Ajánló:
Ha spirituális regényt keresel, Peller Mariann Végtelen kísértése neked való! (Coloré)
Peller Mariann második regénye legalább olyan jó, mint az első – Ez a Szerelemszövetség (Coloré)